kunstmaaktgelukkig podcast 

Wat vind ik het heerlijk om (onderweg) te luisteren naar een podcast, het zet mijn brein aan het denken en er ontstaan vaak de meest briljante ideeën. Een podcast over kunstgeschiedenis is best een heel goed idee ….. en het bestaat nog niet! Nu wel en daar ben ik niet alleen heel blij om, maar ook best wel trots.

Op de 80e verjaardag van wijlen mijn vader – 17 juni 2019 – heb ik de allereerste #kunstmaaktgelukkig podcast gelanceerd. En hoe fijn om daarbij geholpen te worden door mijn dochter. Zij heeft alle ruwe opnames tot een mooi geheel gemaakt en voor het YouTube kaneel zelfs voorzien van afbeeldingen. Mijn oudste zoon heeft gezorgd dat de podcast automatisch op Spotify, Apple & Google Podcast komt en mijn lieve echtgenoot heeft de intro en outro ingesproken. Samenwerken met dierbaren is zo geweldig.

In de #kunstmaaktgelukkig podcast neem ik je mee in mijn wereld van de kunst. Ik vertel over kunst, kunstwerken, kunstenaars (mannen én vrouwen) en deel mijn visie op een egalitaire kunstgeschiedenis. Je ontdekt niet alleen heel veel leuke feiten en anekdotes, je ervaart dat kunst ook echt gelukkig maakt! Elke aflevering heeft een aparte pagina op deze website met show-notes en de mogelijkheid om te reageren. 

De podcasts zijn verder te beluisteren via SoundCloud, Spotify, Apple & Google Podcast en voorzien van afbeeldingen op het speciale #kunstmaaktgelukkig YouTube kanaal. Klik op de logo’s hieronder om erheen te gaan.

geniet van de episodes #kunstmaaktgelukkig

~ Karin ~

Heel inspirerend en warm verteld…Erg boeiend en verhelderend. Je wilt blijven luisteren!

Wat een prachtige podcast, veel respect hoor, ik heb ervan genoten. Veel waardering voor de vijftienjarige dochter van Karin, super mooi. 

Ik wil even laten weten, dat ik de podcast op YouTube bekeken heb en er zeer van genoten heb. Het is waar : KUNST MAAKT GELUKKIG

Wat leuk dat je een podcast gemaakt hebt over Frida Kahlo! Mooi om haar bijzondere levensverhaal dat je zo boeiend vertelt te horen!

Waanzinnig gaaf, je podcast!! En alleen jij weet de luisteraars ook zo te boeien. Dit is een cadeau voor iedereen! Thanks darling. X

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.