kunst op reis

Reizen, kunst en cultuur opsnuiven, genieten van de natuur, culinaire hoogstandjes veroberen en slapen op fascinerende plekken is natuurlijk helemaal te gek. Hieronder staan diverse foto’s waar je op kunt doorklikken. Ik maak je graag deelgenoot van mijn ervaringen. Geniet van alle mooie reizen!
Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar mijn Team. Zij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. teamkarinhaanappel@gmail.com

Karin X
#kunstmaaktgelukkig #reizenmaaktgelukkig

Kunsthistorica Karin Haanappel
www.karinhaanappel.nl
www.kunstgeschiedenisacademie.nl 
www.haanappelpublishers.nl

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.