Bijna twee jaar geleden (6 september 2017) schreef ik voor de eerste keer #kunstmaaktgelukkig na afloop van een super gave lezing over #herstoryofart (zie mijn Instagram bericht hieronder). Het begrip ontstond vanuit een diepe verbinding met wat mij op dat moment zielsgelukkig maakte. De dag erna was ik op het SpiritBusinessEvent waar Gabby Bernstein live on stage mijn geluksgevoel nog sterker wist te krijgen en ik #kunstmaaktgelukkig als een jas aantrok 🙏💙 vanaf dat moment gebruik ik het begrip dagelijks en geeft het mij JOY & Pleasure.

Dit weekend (17 en 18 augustus 2019) was ik bij Esther & Abraham Hicks in Amsterdam en wat was het geweldig om alle teachings en wijze lessen mee te mogen maken 🙏💙 en hoe mooi dat de eerste woorden in mijn aantekeningen zijn:
Joy
Pleasure 
Is what Life is all about
#kunstmaaktgelukkig

Inmiddels zijn zoveel mensen ‘besmet’ geraakt met het #kunstmaaktgelukkig virus, wat me blij maakt tot de macht 10 💕 en wat ik helemaal tof vind, vorig jaar is het boek ‘How Art Can Make You Happy’ van Bridget Watson Payne in het Nederlands vertaald en 3x raden wat de Nederlandse titel is geworden … Kunst Maakt Gelukkig 💕

Begin september 2018 kreeg ik de ingeving om www.kunstmaaktgelukkig.nl te registreren om een website te maken waar ik mijn liefde en passie voor de kunst met de wereld kan delen! En sinds twee weken is de website in de lucht 🙏💙

Hoe mooi om terug te blikken op de afgelopen twee jaar JOY & Pleasure en te zien wat #kunstmaaktgelukkig allemaal teweeg heeft gebracht, niet alleen bij mij maar ook bij mijn cursisten en volgers 💕 oh en niet te vergeten mijn #kunstmaaktgelukkig podcast die ik heel bewust heb gelanceerd op de 80e verjaardag van mijn papa. Hij is niet meer hier op aards niveau, maar ook daar was Abraham Hicks heel duidelijk over:
There is no lost
Dead doesn’t exist
There is just change
Everything is there
Always
And forever

#kunstmaaktgelukkig
Always 
And forever
❤️😘

Liefs Karin X