Ein Haus ohne Bücher ist wie ein Garten onhe Blumen. Jaren geleden ontving ik deze Duitse uitspraak op een handgeschreven kaartje van een boekverkoper uit Oostenrijk waar ik een boek had besteld. Boeken heb ik altijd om me heen gehad, een leven zonder boeken zou ik me niet eens kunnen voorstellen. Mijn kantoor is een overvolle bibliotheek geworden en ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de dag dat mijn droom is gerealiseerd om een boekwinkel annex bibliotheek in een monumentaal pand onder te brengen. Alles op zijn & haar tijd, divine timing is het sleutelwoord. Onderwijl zal ik op deze pagina mijn liefde voor boeken met je delen. Nieuwe boeken, oude boeken, alles komt aan bod. Hieronder staan diverse foto’s waaronder je kunt doorklikken. De meest recente artikelen staan bovenaan. 

Geniet van alle mooie boeken. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar mijn Team. Zij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. teamkarinhaanappel@gmail.com

Karin X
#kunstmaaktgelukkig #boekenmakengelukkig

Kunsthistorica Karin Haanappel
www.karinhaanappel.nl
www.kunstgeschiedenisacademie.nl 
www.haanappelpublishers.nl

In 2012 gaf ik boekentips tijdens een interview

In 2012 verscheen mijn boek Herstory of Art

In 2010 verscheen mijn boek Het Parijs van Isis

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.